Vakantie villa in Vilanova i la Geltrú

Single-storey villa

swimming-pool with Sea views
swimming-pool with Sea views
holiday villa in Vilanova i Geltru
holiday villa in Vilanova i Geltru
terrace with views on swimming pool
terrace with views on swimming pool
Terrrace
Terrrace
bathroom
bathroom
bedroom 1
bedroom 1
sitting room
sitting room
kitchen
kitchen
Sitting-room
Sitting-room
jacuzzi
jacuzzi
Front terrace with sea views & swimming pool views
Front terrace with sea views & swimming pool views
Dinning room views
Dinning room views
Barbecue and patio
Barbecue and patio
Terrace with swimming pool & sea views
Terrace with swimming pool & sea views
sunbeds & private swimming pool
sunbeds & private swimming pool
Barbecue views from the swimming pool
Barbecue views from the swimming pool
Bed room with sea views
Bed room with sea views
Bed room with back garden views
Bed room with back garden views
Back garden
Back garden

Snel overzicht

4 slaapkamer vakantie villa in Vilanova i la Geltrú

  • 4 slaapkamers
  • 8 personen
  • 2 badkamers
  • 200 m² woning
  • 300 m² terras
  • Privé-zwembad
  • Wi-Fi
  • Patio
  • Dakterras
  • Tuin
  • Terras
  • Tuinmeubilair

Snel overzicht

  • 4 slaapkamers
  • 8 personen
  • 2 badkamers
  • 200 m² woning
  • 300 m² terras
  • Privé-zwembad
  • Wi-Fi
  • Patio
  • Dakterras
  • Tuin
  • Terras
  • Tuinmeubilair

Owner information

FABIAN PALACIOS LEBRATO

Adverteerder sinds

13 feb 2008

Talen:
Nederlands, Engels, Frans, Spaans
+34 696756140

Omschrijving (geschreven door de eigenaar)

Excellent and peaceful detached Villa situated at 8 km from SITGES. Quit area with SEA VIEWS from your private swimming pool.

Excellent Villa with a huge Mediterean 960m2 front garden, fenched with palms, holm-oaks and olive trees and cozy 1500m private back garden with swimming pool 10x4meter surrounded by 1000 meters squared lawn.

Wonderful views of the Mediterean Sea. Sunny placed. Uncrowed residential area with all facilities at 800m arround. Situated at 15 minutes by car from Pitch Putt "Portal del Roc" and at 20 min. from Golf "Terramar" SITGES

Enjoy the advantage of its previleged situation in the mittle of the Costa Dorada. Only at 45 km from BARCELONA and 8 km from SITGES, surrounded by the Cava Region of "El Penedès".

At 5 min. (by car) to extensive sand beach and "Paseo Maritimo" of Villanova i la Geltrú.

Train station at 3min (by car) from the house. Train available every 30min. to Barcelona Centrum. Motorway to Barcelona 30 min. (6,40€). Port Aventura at 45 min. Tarragona and Salou at 35 minuts.

The Villa has all facilities like ironboard iron, washing machine and dishwasher. Kitchen is provided with kitchenware, dinner service, coffee cups, mugs, water, wine and champagne glasses for 12 persons.

Linen and towals (one hand, one bath and one beach towel for each person) are provided.

Cleaning and laundry is included in the price.

We can offer 5% to 8% discount for early booking.

Faciliteiten

Algemeen:

strandhanddoeken voorzien, lakens voorzien, van handdoeken voorzien

Buiten:

privé-zwembad, patio, dakterras, tuin, terras, tuinmeubilair, ligbedden, barbeque, privé parking

Binnen:

Wi-Fi, satelliet TV, open haard, DVD, video, radio, wasmachine, TV, strijkijzer, strijkplank, wieg

Keuken:

vaatwasser, diepvries, koelkast, koffiezetapparaat, grill, magnetron, oven, theeketel, toaster

Badkamer:

jacuzzi, ligbad

Bedden:

2 tweepersoonsbedden, 4 eenpersoonsbedden

Uitzicht

Zicht op zee, Zicht op de bergen, Zicht op zwembad

Geschikt voor

geschikt voor oudere mensen, huisdieren niet welkom, auto is aan te raden

Opmerkingen

Extra baby bed with linen available

De omgeving

Afstanden

Vliegveld: 35 kilometer
Strand: 1500 meter
Golf: 2 kilometer
Winkels: 200 meter

In de buurt

winkelcentrum, winkeltjes, restaurants, bar, café, bioskoop, haven, museum, markt, dijk, concerten

Recreatiemogelijkheden

fietsen, duiken, vissen, golfen, paardrijden, zeilen, zwemmen, tennissen, wandelen, windsurfen

Prijzen

Van tot 1 week 2 weken nacht Minimaal verblijf
01 jun 2015 20 jun 2015 1.800£ 1.278$ 2.004 3.500£ 2.485$ 3.897 250£ 177$ 278 1 week
20 jun 2015 11 jul 2015 2.400£ 1.704$ 2.672 4.500£ 3.195$ 5.010 320£ 227$ 356 1 week
11 jul 2015 01 aug 2015 2.400£ 1.704$ 2.672 4.500£ 3.195$ 5.010 340£ 241$ 379 1 week
01 aug 2015 29 aug 2015 2.800£ 1.988$ 3.117 5.400£ 3.833$ 6.012 385£ 273$ 429 1 week
Betaling geschiedt over het algemeen in aangegeven valuta, tenzij anders overeen wordt gekomen met de eigenaar / bemiddelaar. Voor deze woning staat de opgegeven prijs in: €
Reserveringskosten:30 %
Eindbetaling 4 weken voor aankomst
Terug te betalen veiligheidswaarborg: 500,00£ 354,95$ 556,65
Laatste poetsbeurt:Inbegrepen in de prijs
Beddengoed:Inbegrepen in de prijs
Kinderbedje:Inbegrepen in de prijs
Kinderstoel:Inbegrepen in de prijs
Electriciteit:Inbegrepen in de prijs
Water:Inbegrepen in de prijs
Wifi:Inbegrepen in de prijs
Betaalmethoden:Overschrijving, Contant bij aankomst
Opmerkingen:Check-in and check-out on Saturday
A 30% downpayment is required to guarantee the reservation, via wire transfer or credit card. Remaining balance (70%)to be paid cash at arrival.
Prior to entering the property, the Tenant shall deliver a deposit of 500€, as stipulated in article 36 of the LAU. That deposit shall be returned at the end of the Lease, once the home is checked.
Reserveringskosten:
30 %
Eindbetaling 4 weken voor aankomst
Terug te betalen veiligheidswaarborg:
500,00£ 354,95$ 556,65
Laatste poetsbeurt:
Inbegrepen in de prijs
Beddengoed:
Inbegrepen in de prijs
Kinderbedje:
Inbegrepen in de prijs
Kinderstoel:
Inbegrepen in de prijs
Electriciteit:
Inbegrepen in de prijs
Water:
Inbegrepen in de prijs
Wifi:
Inbegrepen in de prijs
Betaalmethoden:
Overschrijving, Contant bij aankomst
Alvorens u betaalt, neem telefonisch contact op met de eigenaar om de bankgegevens te bevestigen
Opmerkingen:
Check-in and check-out on Saturday
A 30% downpayment is required to guarantee the reservation, via wire transfer or credit card. Remaining balance (70%)to be paid cash at arrival.
Prior to entering the property, the Tenant shall deliver a deposit of 500€, as stipulated in article 36 of the LAU. That deposit shall be returned at the end of the Lease, once the home is checked.

Boekings kalender

Recensies van villa in Vilanova i la Geltrú

Gemiddelde score - Gebaseerd op 2 recensies.
Score
Woning
Eigenaar
Streek

Score:
Woning:
Eigenaar:
Streek:
Uitleg score
Geschreven door:
20 jul 2014
Woning
Schoon en netjes bij aankomst
De voorzieningen waren aanwezig en werkten correct
Prijs-kwaliteitsverhouding
Het huis voldeed aan onze verwachtingen
Eigenaar
Snelle en correcte communicatie
Huurovereenkomst en betaling
Service van aankomst tot vertrek
Streek
Voldeed aan verwachtingen
Deze streek is een aanrader
Deze recensie is in het Engels Deze recensie is in het Engels

Antwoord van eigenaar
Was dit een nuttige recensie? Ja Nee Annuleren
Misbruik melden U meldde dit als misbruik

Score:
Woning:
Eigenaar:
Streek:
Uitleg score
Geschreven door:
29 jul 2013
Woning
Schoon en netjes bij aankomst
De voorzieningen waren aanwezig en werkten correct
Prijs-kwaliteitsverhouding
Het huis voldeed aan onze verwachtingen
Eigenaar
Snelle en correcte communicatie
Huurovereenkomst en betaling
Service van aankomst tot vertrek
Streek
Voldeed aan verwachtingen
Deze streek is een aanrader
Deze recensie is in het Deens Deze recensie is in het Deens

Antwoord van eigenaar
Was dit een nuttige recensie? Ja Nee Annuleren
Misbruik melden U meldde dit als misbruik