Doe het avonturencircuit in Fuengirola

De eerste paar dagen van uw vakantie zouden vaak graag in de eerste om het te nemen gemakkelijk en genieten van de zon en het strand of lees een goed glas wijn bij het eten op een terrace.Lovely manier om uw holiday.Often beginnen na die eerste periode , het begint te vaak jeuken wat we gaan bezoeken / doen / zien de recreatieve aanbod in de Costa del Sol is erg groot en er is een keuze voor elk budget wil wisselen met meer actieve bezigheden uit die dagen aan het strand voor iedereen?

Wij hebben een tip voor een volledige dag zorg die sterk wordt aanbevolen voor gezinnen en groepen vrienden en paren met gezinnenén . De route begint bij de Malaga Maria Zambrano station en eindigt bij de Tivoli-tuinen , die tot middernacht geopend is . In de video doen we een kort verslag van de route , en sluit af met praktische informatie . Vakantie Spanje werd uitgenodigd om een ​​bloggerdag in juni 2013 en we werden op sleeptouw genomen de hele dag:

Bioparc Fuengirola 

 • Beginnend in Málaga : treinstation Maria Zambrano - Dit is het centrale station van Málaga waar alle lange afstand en hogesnelheidstreinen aankomen en vertrekken . Er zijn AVE -verbindingen (equivalent van de TGV ) van Maria Zambrano links bevatten naar Cordoba , Sevilla , Madrid , Bilbao en Barcelona . Daarnaast, laat al deze bestemmingen en meer diverse ' normale' TALGO treinen . Wij adviseren om te beginnen Zambrano om te reizen met een kleine bestelwagen bij 6 of meer is dat de dag is beschikbaar voor het transport af . Dit kan worden geregeld via de organisatie Fun en Sun Costa del Sol. 
 • Bioparc Fuengirola - Het is een moderne , compacte dierentuin, waar veel aandacht is voor het creëren van natuurlijke leefruimte voor de dieren , althans zo natuurlijk mogelijk . Bij binnenkomst van de grote baobab boom valt direct op. Het is een replica van een Afrikaanse boababboom dat maar liefst 7 tot 10 meter in diameter meten . De gids legt uit dat de baobab boom in Afrika wordt gebruikt om te verbergen en te leven . In Fuengirola Biopark fungeert ze als een portaal dat toegang tot het gedeelte waar u kunt komen heel dicht bij de dieren zorgt . Publiek als Bioparc Het is verdeeld in 3 zones : Azië, Afrika en Madagaskar . Zeer duidelijk , erg groen , zeer interactief en leuk . Op naar het volgende deel van de route. 
 • We gaan verder naar de jachthaven van Fuengirola . Daar krijgen we de veerboot die pendelt tussen Fuengirola en Benalmádena , ...
 • Ferry Fuenfirola . ... Een ' ritje ' van ongeveer een half uur , tenminste ... als je geen dolfijnen langs de weg die komen om de boot te begroeten . gids op de boot legt uit dat de zee aan de Costa del Sol is zeer voedzaam . Het resultaat is dat de dolfijnen voldoende eten en zichzelf regelmatig te laten zien. Ze zegt dat ze grote scholen dolfijnen te verwelkomen . Regelmatige veerdienst En als je varen met de boot die een 'look through' dieptepunt heeft bereikt , kunt u zien dat deze geliefde dieren beter . We hebben niet zo veel geluk vandaag, maar we zien dolfijnen: ongeveer vier dolfijnen zwemmen langs op plezier . 
Delfines 
 • We meren aan in de haven van Benalmádena . Het luxe appartementencomplex , dat is rond opgebouwd rond Efteling - achtige functies . De avond uitzicht op de crème witte torentjes van een restaurant gelegen op de eerste verdieping is zeer aangenaam .

Puerto Benalmadena   

 • We lopen door de poort en komen op de 3e dierlijke aantrekkingskracht op deze route Adventures : Sea Life . Opnieuw wacht ons een begeleide route langs het grote aquarium met verschillende soorten stralen , het aquarium met zeepaardjes , haaien tank ( we hebben twee zand haaien en een reuzenschildpad kan voeden ! ) En het aquarium met piranha's . Het bezoek was zeer leerzaam en interactief en je kunt de dieren te voeden , sommige zelfs aanraken en oppakken . Hekken Sluiter op de route is een bezoek aan de otters die vrij kan draaien . In een aparte ruimte doet Het personeel een demonstratie en voedt de dieren .

Aquarium

 • We lopen Sea Life van alle knipperende de middag bijeenkomst . Er wacht een dubbeldekker bus op ons voor een ritje in Benalmádena . Een welkome onderbreking van alle indrukken tijdens de goed gevulde ochtendprogramma . Vanaf het dek heeft u een vrij uitzicht op het dorp en de stranden .
 • Volgende stop op onze route is het Butterfly Park , dat werd geopend in 2012 De 2.000 vierkante meter grote park is een habitat voor 150 tropische vlinders . Een aantal van deze vlinders reproduceren in het park zelf , die het mogelijk maakt te observeren , zoals bijvoorbeeld de uitgang van de cocon . De verschillende biologische Cycla

Mariposa

 • Gelegen naast een vlinder park een boeddhistische Chupa tempe l . Het uitzicht vanaf dit punt op de Fuengirola is vooral 's avonds spectaculair. En ondertussen vallen van de avond . We gaan door .
 • Laatste punt van de route is het pretpark Tivoli . Het park biedt alles wat je ervan zou verwachten : van kermisatrracties , een spookhuis , restaurants , dans en muziek optredens . Een goede afsluiter van deze zeer complete avonturen route.

Praktische informatie

 1. De bovenstaande activiteiten worden aangeboden in het pakket prijzen en dat is goedkoper dan de kiosk . Zo is de combinatie van Sea Life , Bioparc en water route van Fuengirola naar Benalmadena op € 33,50 per volwassene en € 23 per kind . Andere mogelijke combinaties zijn Sea Life , Tivoli World , het Butterfly Park en de veerboot , respectievelijk € 36 en € 27 .
 2. Prijs van het vervoer is hier niet bij inbegrepen . U kunt uw eigen vervoer te kiezen met een huurauto of als u op reis bent vragen voor de prijs bij Fun & Sun voor een taxibusje met meer dan 6 personen
 3. Voor meer informatie en tickets kunt u contact opnemen met de organisatie Fun & Sun
 4. Welke pakket u ook kiest , je vrij veel bezig bent de hele dag
 5. Zonnecrème met zonnebrandcrème en brengen veel water voor de weg
 6. Draag comfortabele schoenen !