Getuigenissen

Wat andere huiseigenaars zeggen over het adverteren op vakantiehuizenspanje.nl

Er zijn vele internetbedrijven die aanbieden uw woning te adverteren, maar slechts weinige die daadwerkelijk echte kwaliteit bieden op zoekacties en échte aanvragen die om worden gezet in boekingen. Hieronder vindt u een aantal meningen van huiseigenaars die vinden dat hun gekozen website hel goed werkt.

Tevreden klanten

Beste VakantiehuizenSpanje
Het verschil tussen u en andere sites dier allen zeggen dat ze de beste zijn, is dat het in uw geval werkelijk zo is. Ga zo verder en jullie zullen nog vele tevreden klanten zoals ons hebben. Groetjes, Marianne
Dank u wel voor de newsletter.
Graag vertellen we u dat we ondertussen 19 weken volboekt zijn en 17 daarvan kwamen via jullie. Ik ben heel tevreden met deze resultaten. Ik adverteer pas sdert vorig jaar April bij jullie en kon toen nog 4 weken boeken. Maar dit jaar stond ik echt versteld van de resultaten. Met vriendelijke groeten, Jane
Hallo Claus,
Ik heb heel veel aanvragen en 2 boekingen via jullie site ontvangen, waarvoor dank
Angela
Hallo Helena,
Ik ben gewoon te druk bezig met het beantwoorden van al de aanvragen die ik via jullie site ontvang, om jullie te kunnen feliciteren met de lijst van ontwikkelingen die jullie vermelden in de laatste nieuwsbrief.
Hallo Claus,
Dank u wel voor de informatierijke nieuwsbrief.
Ik vind jullie site echt top, want de toegang voor eigenaars is heel makkelijk en de veranderingen worden makkelijk en snel aangebracht. Goed gedaan!!
Dank u wel, Cecile
Claus
Ik wil even snel vertellen hoe blijk ik ben dat jullie bestaan. Ik heb nl een z goed als nutteloze agent en een hypotheek op onze spaanse woning. Dank zij jullie site gaat alles goed dit jaar
Don
Hoi
Ik wil jullie gewoon laten weten dat onze boekingen enorm gestegen zijn sinds ik ons appartement op VakantiehuizenSpanje geplaatst heb. Ik stel jullie werk enorm op prijs, doe zo verder.
Met vriendelijke groeten Marianne
Claus,
Gewoon even kort om u te laten weten dat we na 6 maanden op VakantiehuizenSpanje, meer aanvragen krijgen dan de andere sites waar we op adverteren. Deze andere sites bieden woningen over de hele wereld, en jullie enkel in Spanje en ik denk dat daaro de kwaliteit beter is. Dank! Jon
vakantiehuizenspanje.nl
Als jullie ooit iets willen, dan kan ik eerlijk zeggen dat jullie Holiday-Rentals op ieder vlak verslaan - jullie site laadt snel, mijn woning is makkelijk te vinden en ik krijg aanvragen. Jullie hebben werkelijk begrepen wat ik nodig heb!
Alan
Beste Claus
hartelijk dank voor de informatierijke nieuwsbrief, was erg handig. Duimen omhoog voor jullie site, ik bevestig dat het de beste site van allemaal is, met hoge rankings op Google. Ik weet het, want ik heb verschillende sites geprobeerd. Ik zie VakantiehuizenSpanje als de Rolss Royce van de sites.
Ik heb mijn eigen website en het is moeilijk om hoge posities te krijgen op zoakmachines. Ik heb ook SEO gestudeerd en weet hoe moeilijk het is om deze posities te krijgen en daarom weet ik ook hoe hard jullie werken. Doe zo verder! Ik ga mijn advertentie zeker verlengen.
Steve
Hallo
Ik wou gewoon even kwijt hoe tevreden ik ben met de manier waarop jullie site werkt - het grote aantal aanvragen van Deense en Engelse site, boekingskalender, sms service .. het wijzigen van de advertentie is ook zo makkelijk. We betalen ook een andere site en we hebben daar nog geen enkele boeking van gekregen, maar van jullie wel! Dus, doe zo verder, jullie hebben een geweldige site!
Dank u!
Colleen
Claus en Helena
Ik wil jullie graag bedanken voor jullie efficiënte en snelle manier van werken. Ik vind jullie enorm hulpvol en ik kan zelf leven van het verhuren van mijn woning. Jullie website is makkelijk te volgen en mensne kunnen van overal boeken.
Nogmaals dank
Natalie Lozano
Hoi Claus en Helena,
Jullie site is gewoonweg de beste site van de 6 waarop wij momenteel adverteren. In een steeds moeilijkere en competitieve wereld, krijgen we steeds meer aanvragen, vooral van Scandinavië en Nederland via jullie.
Hartelijk dank en onze beste wensen voor kerst en Nieuwjaar,
Groetjes, Peter en Hazel
Beste Helena,
Ik wil gewoon even laten weten hoe blij ik ben met het aantal aanvragen die ik via jullie site ontvang. Ik heb een last minute aanbieding geplaatst en stond ervan versteld hoe snel die in een boeking veranderde! Jullie bieden ook een uitstekende klantenservice. Ga zo verder en ik zal jullie site aan iedereen met een vakantiewoning aanraden.
Elizabeth Campbell
Hallo Helena
Dank je wel voor je snelle antwoord. Je hebt me nogmaal verbaasd met je uitstekende service, ik begrijp niet hoe het mogelijk is om zo'n persoonlijke en snelle klantendienst aan te bieden op een grote en populaire website - jullie verslaan alle andere sites op dat gebied. Duim onhoog voor de service en waarde voor geld!
Hallo Claus en Helena,
Ik had nooit te voren mijn appartement via internet verhuurd, omdat ik nogal skeptisch was over de prijzen en de beweringen van de site-eigenaars. Vooraleer bij jullie te adverteren, heb ik eerst met Claus telefonisch gesproken over de huurmarkt en hoeveel boekinegn ik zou kunnen verwachten. Zijn stille vertrouwen gecombineerd met een realistisch jaarlijks bedrag overtuigden me te gaan adverteren. Op 18 juni om 8u41 kreeg ik van Helena de bevestiging dat de advertentie online stond. Diezelfde dag om 22u40 kreeg ik mijn eerste aanvraag en op 19 juni werd dit mijn eerste bevestigde boeking.
Indrukwekkend! wat een goed begin en ik hoop op een lange en vruchtrijke samenwerking met jullie beiden. Hartelijk dank!
Hartelijke groeten
Stuart Prescott
Hoi Helena
Een korte email als bedanking voor jullie hulp en support in de voorbije 3 jaar.
Door familiale en gezondheidsredenen reduceren we onze toewijding aan het verhiir van Al-Queria en werken we nu uitlsuitend met een Engels bedrijf.
Ik werk nog steeds in de sector en zal jullie website blijven aanraden want wij zijn heel tevreden met de resultaten die we in de voorbije jaren van jullie ontvingen.
Ik zeg dus hiermee mijn advertentie op maar ook dank u wel! het allerbeste aan al de collega's.
Met vriendelijke groeten
Steve en Wendy Aucock
Hartelijk dank, Helena
Ik moet eerlijk zeggen dat jij en je bedrijf de meest efficiënte en behulpvolle zijn waar ik mee werk! Jullie zorgen ook voor de meeste boekingen, wat zeker en vast positief is!!
Hartelijk dank Polly
X
Win een cadeaubon ter waarde van 750€!
Abonneer je op onze nieuwsbrief en maak kans op een korting van €750 op je volgende vakantie in Spanje. Kies uit meer dan 7500 vakantiewoningen!

 Win een cadeaubon ter waarde van 750€!