Wie zijn wij

Het is ons doel om jullie meest betrouwbare merk voor vakantiehuizen te zijn

Maak kennis met ons teamDe voorbije jaren... tot nu

Al vanaf het begin

... besliste oprichter Claus Sorensen zich te richten op vakantiehuurhuizen in Spanje. Hij kwam tot de vaststelling dat er niet veel vakantiehuizen online te huur waren en zag een groot potentieel tot ontwikkeling hiervan als bedrijf. Dit werd het vertrekpunt van VakantiehuizenSpanje.nl. Later volgden heel wat andere websites zijn voorbeeld.

Wat kunnen we voor u doen?

Wanneer u uw vakantiehuis adverteert, wordt het zichtbaar voor miljoenen vakantiegangers in meer dan 13 talen. Wij streven ernaar het vertrouwen van onze huiseigenaars en reizigers te verdienen door middel van veilige technologie, gespecialiseerde kennis en persoonlijke en vriendelijke service.

Onze missie & waarden

Waar wij in geloven

We zijn ambitieus op alle gebieden van ons vak, en we willen echt staan voor datgene waar we in geloven. Dit zijn de waarden die onze keuzes en daden elke dag weer beïnvloeden:

Mensen betrekken

Wij geloven dat team spirit en een positieve karma binnen het bedrijf de sleutel tot succes vormen, en dat onze mensen de essentie zijn die van VakantiehuizenSpanje.nl een fantastische plek maken. In onze wereld is een plus een drie: we nemen team players aan die begrijpen hoe we onze krachten kunnen samenbundelen.

Op elkaar rekenen

Wij geloven dat volledige betrouwbaarheid tot de beste resultaten leidt. Niets heeft voor ons meer waarde dan het vertrouwen van onze klanten en de verstandhoudhouding tussen mensen is voor ons essentieel om die vertrouwensrelatie op te bouwen. U kunt dan ook altijd de mensen achter onze bedrijfsnaam bereiken - wij steken nooit onze kop in het zand.

Creativiteit hoog in het vaandel houden

Wij omarmen innovatie als een hefboom om onszelf en onze zaak verder te ontwikkelen. Daarom moedigen we elkaar aan om de dingen steeds weer anders te bekijken en nieuwe manieren te vinden om onze streefdoelen te vervullen, en we zijn voortdurend op zoek naar originele antwoorden op de steeds veranderende wensen van onze reizigers en eigenaars.

Hoger mikken

Onze passie voor fantastische vakantiehuurhuizen is de sleutel op elk gebied van ons bedrijf, en up-to-date expertise is onze belangrijkste troef. Elke dag streven we ernaar een betere versie van onszelf te worden. 'Goed genoeg' is voor ons nooit genoeg. We zullen altijd op zoek gaan naar meer om het nog beter te doen.