Gebruiksvoorwaarden

www.vakantiehuizenspanje.nl (hierna “deze website”) maakt deel uit van Spain holiday Online Rentals S.L. (hierna “Spain-Holiday”), geregistreerd in Malaga, Spanje. Registratienummer van het bedrijf: ES-B92802479.

Wettelijke jurisdictie

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld volgens de Spaanse wetgeving en de gebruikers en adverteerders van “deze website” aanvaarden de exclusieve jurisdictie van de Spaanse rechtbanken van Malaga.

Een van de voorwaarden voor het gebruik van “deze website” is dat ze niet gebruikt wordt voor onwettige doeleinden of voor doeleinden die door deze algemene voorwaarden of door enige andere toepasbare wet of regelgeving verboden worden.

Klik hier voor -> Algemene gebruiksvoorwaarden van “deze website”

Klik hier voor -> Algemene adverteervoorwaarden van “Vakantiehuizenspanje.nl / Spain-Holiday”

Algemene gebruiksvoorwaarden van “deze website”

1. Persoonlijk gebruik

Deze website” mag enkel gebruikt worden om informatie te bekijken en aanvragen te doen aan eigenaars i.v.m. de huur van vakantiewoningen. Vakantiegangers moeten niet betalen voor toegang en mogen “deze website” enkel gebruiken om adverteerders te contacteren in verband met de verhuur van hun vakantiewoningen. Het is ten strengste verboden “deze website” te gebruiken voor enig ander doeleinde dan het zoeken en boeken van een vakantiehuurwoning. Wanneer u een aanvraag doet via “deze website”, zal uw e-mailadres worden opgeslagen in onze database en zullen wij u tenminste eenmaal per jaar een commerciële e-mail sturen. U kunt zich altijd uitschrijven uit deze service zodat uw e-mail verwijderd wordt uit onze database.

2. Correctheid van informatie

“Spain-Holiday” kan niet garanderen dat de prijzen, foto’s of andere gegevens op “deze website” correct zijn. Enkel de eigenaar of diens agent is verantwoordelijk voor de correctheid van woningbeschrijvingen, prijzen, boekingen en foto’s. “Spain-Holiday” heeft niet voor elke advertentie nagegaan of de prijs en de inhoud correct zijn en de vakantiegangers worden verzocht zelf de authenticiteit van al de aangeboden informatie na te gaan. “Spain-Holiday” is niet aansprakelijk voor fouten, onnauwkeurigheden, misleidende foto’s, prijzen of claims in de informatie die door de eigenaar of diens agent wordt verstrekt op “deze website”.

3. Aansprakelijkheid

Als u “deze website” gebruikt, betekent dat dat u “Spain-Holiday” vrijstelt van verantwoordelijkheid voor elk verlies of elke schade die verband houden met het verbreken van de algemene voorwaarden of enige andere wettelijke verplichting door u en uw gebruik van “deze website”. “Spain-Holiday” is niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het gebruik van “deze website”. “Spain-Holiday” is dan ook niet verplicht enige terugbetaling of vergoeding aan te bieden.

4. Copyright

De inhoud en de software op “deze website” zijn auteursrechtelijk beschermd. Behalve voor persoonlijk gebruik mag de inhoud niet worden gebruikt of gekopieerd zonder de voorafgaande, schriftelijke goedkeuring van “Spain-Holiday” of van de individuele of organisatorische contactpersonen op “deze website”.

Algemene adverteervoorwaarden van “Spain-Holiday”

5. Copyright

De adverteerder garandeert dat hij het copyright bezit van het foto- en tekstmateriaal dat hij aan “Spain-Holiday” levert (het materiaal) of dat hij toestemming heeft gekregen van de eigenaar van het copyright om “Spain-Holiday” het materiaal te laten gebruiken. De adverteerder verleent “Spain-Holiday” een permanente vergunning om het materiaal te gebruiken voor handelsdoeleinden, zonder royalty’s te moeten betalen. De adverteerder moet “Spain-Holiday” onmiddellijk schadeloos stellen voor al de onkosten, elk verlies of elke aansprakelijkheid (met inbegrip van de onkosten voor wettelijke vertegenwoordiging) ten nadele van “Spain-Holiday” als gevolg van inbreuk op het copyright op het gebruik van het materiaal. De adverteerder weet dat het foto- of tekstmateriaal van gelijk welk onderdeel van “deze website” niet gereproduceerd mag worden zonder toestemming van de eigenaar van het copyright.

6. Ontwerp en lay-out

“Spain-Holiday” is niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade als gevolg van het ontwerp van de lay-outs of van wijzigingen in de foto’s en de tekst die door de adverteerder worden verstrekt. “Spain-Holiday” behoudt zich het recht voor het uiteindelijke ontwerp te bepalen van de advertenties op “deze website”, de teksten te bewerken en lay-outs of foto’s aan te passen. “Spain-Holiday” behoudt zich eveneens het recht voor tekstgegevens in de online adverteerderdatabase aan te passen en te bewerken.

7. Aansprakelijkheid

In het geval een adverteerder/huiseigenaar het slachtoffer is van fraude, kan “Spain-Holiday” niet aansprakelijk worden gesteld. “Spain-Holiday” garandeert niet dat “deze website” ten alle tijde, ononderbroken en foutloos zal functioneren. “Spain-Holiday” kan niet aansprakelijk worden gesteld door de adverteerder voor welke vorm van fraude dan ook, hetzij voor directe hetzij voor indirecte schade, met inbegrip van winstverlies. Adverteerder kan zich niet beroepen op de aansprakelijkheidstheorie, met inbegrip van maar niet beperkt tot productaansprakelijkheid. <br/>De huiseigenaar / adverteerder is verantwoordelijk voor eventueel financieel verlies die de huurder lijdt ten gevolge van een e-mail hackoperatie en / of andere vormen van schadelijke e-mailadresmanipulatie door derden. De huiseigenaar / adverteerder accepteert de verantwoordelijkheid de huurder het volledig verloren bedrag te restitueren of een vergelijkbaar huurobject onder dezelfde voorwaarden aan te bieden.

8. Meerdere woningen

Een eigendomsadvertentie op “deze website” gaat over een enkele vakantiewoning, niet over meerdere woningen en mag ook niet voorgesteld worden als een voorbeeld van meerdere eigendommen in een bepaalde streek. Behalve na voorafgaande toestemming, mag er slechts een woning per advertentie worden voorgesteld. “Spain-Holiday” behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in eigendomsadvertenties die deze beleidsregel niet navolgen.

9. Beëindiging van een advertentie

Als “Spain-Holiday” klachten krijgt van gebruikers over bepaalde advertenties die een verkeerde voorstelling geven van een eigendom of zijn omgeving, behouden wij ons het recht voor deze advertenties te verwijderen zonder enige verwittiging of terugbetaling. Als een adverteerder probeert ongepast materiaal in de database in te voeren of het online systeem herhaaldelijk misbruikt, behoudt “Spain-Holiday” zich het recht voor elke verdere advertentie te weigeren, zonder aansprakelijk te zijn voor mogelijke onkosten. Adverteerders kunnen hun advertentie van “deze website” laten verwijderen voor het einde van hun abonnement, mits een formele aanvraag per e-mail, met vermelding van hun eigenaaridentificatienummer of woningnummer en paswoord. Er kunnen helaas geen terugbetalingen gedaan worden.

10. Contact

Om een hoog serviceniveau te verzekeren, worden al de adverteerders van “deze website” verzocht beschikbaar te zijn om aanvragen te beantwoorden via telefoon of e-mail. In het geval dat adverteerders langer dan een week niet beschikbaar zijn, vragen we hen een bericht achter te laten op hun antwoordapparaat of een automatisch afwezigheidbericht in te stellen in hun e-mailaccount. Indien geen van deze opties mogelijk zijn, vragen we de adverteerders ons te contacteren zodat we hun advertentie tijdelijk kunnen schorsen. We behouden ons het recht voor advertenties te schorsen van eigenaars die langer dan een week niet beschikbaar zijn. We zullen hen dan per telefoon en e-mail verzoeken de reactivering aan te vragen wanneer ze terug beschikbaar zijn. Wij wijzen u erop dat we een SMS-service aanbieden voor eigenaars die tijdelijk geen toegang hebben tot hun e-mail.

11. Externe links

Het is verboden in een advertentie links aan te brengen naar een website of e-mailadres buiten “Spain-Holiday”. Wanneer een adverteerder zonder toestemming een link of e-mailadres toevoegt of terug toevoegt na verwijdering, of wederzijdse links verwijdert in zijn/haar advertentie op “deze website”, behouden wij ons het recht voor de advertentie te annuleren zonder enige terugbetaling.

12. Betalingsbeleid

De betaling dient te worden uitgevoerd op de dag dat de vakantiewoning wordt geregistreerd op “deze website”. Er kan online betaald worden met credit of betaalkaarten, via WorldPay. Bij betaling met een credit card worden uw gegevens opgeslagen via een volledig gecodeerde, veilige SSL-lijn. Als u niet met een kaart kunt betalen aanvaarden wij overschrijvingen, hoewel dit meestal duurder en trager is. Uw betalingsgegevens dienen te worden ingevuld in uw account gegevens onder de link “Betaling”. U zult vooraf bericht ontvangen van ons wanneer de advertentieperiode vervalt en u uw advertentie dient te vernieuwen.

13. Terugbetalingbeleid

“Spain-Holiday” levert een advertentieservice en geen fysiek product. We bieden geen proefperiodes, noch terugbetaling of vergoeding voor advertenties die al dan niet vervallen zijn.

14. Wijzigingen in prijzen en voorwaarden

“Spain-Holiday” behoudt zich het recht voor prijzen en voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande waarschuwing. Wijzigingen in prijzen zullen onmiddellijk van toepassing zijn bij het afsluiten van nieuwe advertentiecontracten en bij de eerstvolgende advertentievernieuwingen voor bestaande klanten.

15. Documenten

“Spain-Holiday” vraagt bij u een document op waarmee u aantoont dat u de eigenaar bent van de woning of het recht heeft het huis te adverteren. Dit kan door middel van een energierekening, een eigendomsakte of vergelijkbaar document.

16. Legaliseer uw verhuuractiviteiten in Spanje

Indien u uw woning kortere periodes gedurende het jaar verhuurt, dient u volgens de Spaanse wet dit type gebruik van uw woning specifiek te registreren. Iedere gemeente heeft hiertoe specifieke procedures opgesteld en wij raden u ten strengste aan deze procedures te volgen en uw verhuuractiviteiten altijd legaal te voeren. Voor correcte registratie van een vakantiewoning in de regio Catalonië, lees hier verder (ENG).

X
Win een cadeaubon ter waarde van 750€!
Abonneer je op onze nieuwsbrief en maak kans op een korting van €750 op je volgende vakantie in Spanje. Kies uit meer dan 7500 vakantiewoningen!

 Win een cadeaubon ter waarde van 750€!