De beste beach clubs van Marbella: afl. Ocean Club, Puerto Banus

Over Ocean's Club

Ocean Club

 

Een van Europa's grootste beach clubs, de Ocean's Club, perfect gelegen naast de exclusieve plezierjachthaven van Puerto Banus.

Bekend van het befaamde 5-sterrenrestaurant, de voortreffelijke service, de glamoureuze zomerevenementen en ... de daarbijhorende prijskaartjes. 

Het 'resort' heeft een een indrukwekkend groot zoutwaterzwembad, omringd door loungers in de zon die mooi uitkijken over het rustige mediterrane water. 

Zonder twijfel is dit een van de meest luxueuze plekken om bij te bruinen tijdens een vakantie in Marbella! 

 

Ocean Club Restaurant

 

Ocean Club zet de toon voor de  meest besproken zomerevenementen van de Costa del Sol, zoals de veelzeggende "Champagne Spray", of "OC Saturdays".

Wie zich graag VIP voelt, kan zich geen betere locatie wensen: chique en onspannend, terwijl eten van uitzonderlijk niveau geserveerd wordt.

Restaurant: een creatief menu van een Belgische Michelin-sterren chef en gevarieerde mix van de Franse, Spaanse en Aziatische keuken. 

Voor wie?

Wij raden deze locatie aan voor: vriendengroepen, speciale gelegenheden, en de meer op trends beluste vakantieganger.

Voor meer Beach Clubs in en rond Marbella, check onze Top 5!

Openingstijden

Dagelijks in de zomermaanden van 11:00 to 20:00.

Waar?

Adres: gelegen aan Playa de Nueva Andalucia - Ocean Club, straat: Avenida de Lola Flores, plaats: Puerto Banus. Tel: +34 952 908. Neem de afslag Nueva Andalucia / Puerto Banus en parkeer in of dichtbij de Westkant van de haven.

Ocean Club