Beste stranden in Marbella - Bounty beach

Bounty strand is een van de jongste en hipste plekjes aan de Costa del Sol.

Het is vooral favoriet bij jongeren die in Marbella wonen. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Eten en drinken zijn er redelijk geprijsd, palm- en bananenbomen bieden voldoende schaduw, en er zijn dj's die rustige chillout muziek draaien. Echt een strand om te ontspannen!

Over Bounty Beach

Bounty beach Marbella

 

Bounty is eigenlijk de naam van de strandbar. Het et strand is officieel gekend als Playa del Cable, maar door de jaren heen zijn beide namen een geworden - vooral onder Marbella’s jongere generatie.

Playa del Cable is 1.3 km lang en 70m breed met fijn goudkleurig zand. Het strand wordt regelmatig schoongemaakt.

Tijdens de zomermaanden vinden er op zondagavond vaak strandfeestjes plaats. Het is een prima plek om in contact te komen met de inwoners.

Wat ‘trendiness’ betreft, verdient Bounty strand ongetwijfeld de eerste plaats in de Top Tien Beste Stranden van Marbella!

Voorzieningen

Bounty beach Marbella - Playa del Cable

 

Bounty strand biedt redelijk geprijsd eten en drinken, met daarbovenop veel sfeer. Salades en pasta zijn ongeveer 9€ , vlees- en visgerechten zowat 12€. Je kunt er ook voor een dagmenu kiezen.

Ligstoelen, waterfietsen en kano's zijn te huur via de bar. Er zijn ook douches en openbare toiletten.

Bounty strand is populair bij volleyballers en watersportliefhebbers (Funny beach, met verhuur van al het mogelijke denkbare materiaal voor watersport, ligt trouwens op korte loopafstand) 

Video about Bounty beach

Hoe kom je er?

Bounty strand ligt slechts 3 km van het centrum van Marbella verwijderd -Kaart

Bounty beach map

 

Vanuit Marbella - Calle de Ricardo Soriano (wordt uiteindelijk de Av de Severo Ochoa) in oostelijke richting. Net voor het bord met 'Marbella' ga je rechts van de weg af. De gemakkelijkste route is afslaan bij het de lokale politiebureau van Marbella en dan gewoon de weg naar beneden volgen richting strand.

Vanuit Malaga - N340-A7 richting Marbella. Neem de afslag naar het stadscentrum van Marbella en sla de Av de Severo Ochoa in. Net nadat je door de 'Marbella boog' het brede betonnen bord met ‘Marbella’ bent gepasseerd, sla je van de weg af richting strand. De bounty beach bar is bijna parallel met de boog.