De beste clubs van Marbella

In Marbella vind je enkele van de beste clubs in de wereld waar de rich and famous met veel plezier gaan feesten. Op exclusieve locaties worden de meest uitzinnige feestjes georganiseerd waar vaak heel wat mooi volk aanwezig is. Lees verder en kom alles te weten over de beste clubs en de gekste feestjes en beleef de tijd van je leven tijdens je vakantie in Marbella.

1. Olivia Valère

Olivia Valère is het schoolvoorbeeld van een glamoureuze en luxueuze clubervaring in Marbella. Je feest er in een spectaculaire setting van openluchtpatio's in een replica van het Alhambra en de Mezquita. Het is dan ook geen wonder dat beroemdheden zich in deze club met plezier op camera laten vastleggen. Olivia Valère is dé uitgelezen plek in Marbella om een drankje te doen en te dansen in het bijzijn van de high society. Voor meer informatie over aankomende evenementen surf je het best naar de website van Olivia Valère.

Adres: Carretera de Istán, Km 0.8, 29600 Marbella, Málaga.

2. Pangea

Pangea is een feesthotspot waar de internationale jetset kind aan huis is, dichtbij luxueuze vakantiehuizen in Puerto Banús. Vanuit deze immens populaire club geniet je van een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de Straat van Gibraltar. Doorheen de jaren heeft de club een stevige reputatie opgebouwd als plaats waar de beste feestjes plaatsvinden en als de feestlocatie bij uitstek in Puerto Banús.

Adres: Edificio Club de Mar Puerto Banús, Muelle de Honor, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

3. Aqwa Mist

Ook Aqwa Mist behoort tot de beste discotheken van Marbella. Deze locatie is heel erg geliefd onder beroemdheden zoals bekende voetballers en rappers, maar de echte sterren van de avond zijn de gerenommeerde internationale dj's die de laatste hits op je loslaten. Luxe is het codewoord in Aqwa Mist en dat komt onder meer tot uiting in de vipruimte, privébars, terrassen, jacuzzi's en zelfs kleine watervalletjes. Bezoek voor meer informatie over opkomende evenementen de website van Aqwa Mist.

Adres: Calle Belmonte, Nueva Andalucia, Marbella, Málaga.

4. Funky Buddha

Funky Buddha staat bekend om haar uitgelaten feestsfeer die je in andere clubs in Marbella niet aantreft. De club weet tegelijkertijd echter een elegante en klassevolle vibe uit te stralen. De zachte, fluwelen decoratieve elementen creëren bovendien een mysterieuze en exclusieve sfeer die heel wat beroemdheden naar de club lokken.

Adres: Camino de la Cruz s/n, 29602, Marbella, Málaga.

5. Tibu Banús

Een van de populairste clubs in Marbella is Tibu Banús waar je kan dansen tot in de vroege uurtjes in een luxueuze, sensuele en glamoureuze setting. Tibu behoort tot de favorieten van beroemdheden en de elite uit de modewereld die er de benen losgooien op dj-sets van internationale sterren. Raadpleeg voor meer informatie over opkomende evenementen de website van Tibu Banús.

Adres: Plaza Antonio Banderas, Av. de Julio Iglesias, 103, 29660 Marbella, Málaga.

6. La Suite

La Suite is dé plek waar de sociale elite van Marbella en de rich and famous verzamelen blazen. Na middernacht wordt de tent naar goede gewoonte in vuur en vlam gezet door de beste internationale dj's. La Suite wordt heel vaak genoemd als de meest trendy en meest stijlvolle club in Marbella dankzij de elegante sfeer en de chique decoratie waarvoor de club zich heeft laten inspireren door Studio 54 in Manhattan. Surf naar de website van La Suite voor meer informatie.

Adres: Av. Bulevar Príncipe Alfonso de Hohenlohe, 1, 29602 Marbella, Málaga.

7. Mirage

Mirage opende de deuren pas in de zomer van 2017 en het zomerseizoen was meteen een schot in de roos. Je kan er genieten van een visueel aantrekkelijke clubervaring in Puerto Banús en een verschillend evenement op elke dag van de week. Zo is er op woensdag Ladies Night waar de dames een gratis drankje krijgen. Op zondag is het dan weer tijd voor Kinky Malinki met dj's die de beste houseplaten op je loslaten. Daarnaast kunnen liefhebbers van R&B terecht in een aparte zaal.

Adres: Urbanisation N Andal P Banús, 14, 29660 Marbella, Málaga.

8. Seven

Seven Puerto Banús is in de loop der tijd geëvolueerd naar een van de elegantste en exclusiefste clubs in Marbella. Zowel gast- als huisdj's zorgen ervoor dat je op muzikaal vlak niets tekortkomt terwijl je feest tussen het mooie volk van Marbella. De inrichting is een geslaagde mix van Arabische en Aziatische elementen en in verschillende privéruimtes kan je een drankje doen zonder dat je gestoord wordt. Ook in de vipruimte en op het grote terras zal je vast en zeker de benen willen losgooien.

Adres: Calle Muelle Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

9. Ocean Club

Als de zon ondergaat en de dag ten einde lijkt te komen, dan begint het feestje nog maar in Ocean Club, een van de beste beachclubs in Marbella. Deze club doet vooral een belletje rinkelen door de beroemde openings- en sluitingsfeesten met liveacts, vuurwerk en andere vormen van entertainment. Tijdens de zomer zoeken heel wat mensen Ocean Club dan weer op om te genieten van de beste champagne- en poolparties. Er worden ook wekelijkse evenementen georganiseerd zoals Club Tropicana op vrijdag of de Lazy Sundays waar je kan ontspannen dankzij de zachte housemuziek. 

Adres: Avda. Lola Flores, s/n, 29660 Marbella, Málaga.

10. News Café

News Café wordt vaak gezien als een van de beste clubs in Marbella dankzij de meeslepende en leuke sfeer die er hangt. Heel regelmatig staan in de luxueuze en elegante setting livemuziek en sets van topdj's op het programma. Het is de perfecte plek om te feesten tot de zon opkomt en te genieten van de lichtjes van de superjachten in de haven van Puerto Banús. Surf naar de website van News Café voor meer informatie.

Adres: Lugar Muelle de Ribera, s/n, 29660 Marbella, Málaga.