Beste stranden van Marbella - Nikki beach

Geen enkele 'Top Beste Stranden van Marbella' zou compleet zijn zonder Nikki beach, gelegen op slechts 5 minuten van Costabella in het nabijgelegen Elviria

 

Nikki beach Marbella

 

Nikki beach is een van de Costa del Sol’s meest exclusieve strand clubs. Een thuis voor rijken en beroemden en voor diegenen die dat graag zouden willen zijn! 

Nikki beach ligt op een prachtig stuk strand, gelegen aan het Don Carlos 5-sterren Hotel en aan het strand dat deel uitmaakt van Playa Real de Zaragoza. Een mooiere strandomgeving is moeilijk te bedenken.

Over Nikki beach 

Wat is Nikki beach? Nikki beach is een begrip, een levensstijl - maar wel een hele dure. Het strand zelf is prachtig, met wat rotsen en kristalhelder water. Nikki beach en het Don Carlos Hotel delen hetzelfde stuk strand. 

Voorzieningen

Nikki beach Marbella, sunlounger

 

Alles kunt u er krijgen, al hangt daar een serieus prijskaartje aan vast. Nikki beach is nu eenmaal niet goedkoop. Een zonnenbed huren bijvoorbeeld  - zoals hierboven afgebeeld -  kost 300€ per dag!

Maar als u trekt heeft in het nippen aan een glas champagne op een luxe lounge-bed terwijl wereldberoemde DJ's, vuurspuwers en acrobaten aardig wat entertainment leveren, dan is Nikki beach club Marbella de place to be!

Video over Nikki beach

Hoe er te komen

Nikki beach ligt op 14 km buiten het centrum van Marbella - Kaart

 

Nikki beach Marbella map

 

Vanuit Marbella - Neem de N340-A7 richting Malaga. Neem de afrit Elviria, en  richting strand (rechtsaf) zijn er borden voor hotel Don Carlos. Sla vlak voor het hotel rechtsaf. Nikki beach staat er aangegeven. 

Vanuit Malaga - N340-A7 richting  Marbella (neem niet de Tolweg). Neem de afrit Elviria en volg de borden voor het Don Carlos hotel (zie hierboven voor de rest van de routebeschrijving). Volg aan de rotonde de borden voor E-15/A-7/Fuengirola/Málaga. Bij de volgende rotonde sla je linksaf (zie hierboven)