Beach clubs Marbella - The Beach House, Elviria

Wat heeft the Beach House te bieden?

The Beach House

 

The Beach House is een uitstekend restaurant en strandclub. Het ligt aan een van de beste stranden van Marbella, het prachtige Playa Real Zaragoza

Het is niet alleen een fantastische setting om een heerlijke maaltijd te nutigen, maar ook een plek waar zonneaanbidders op hun wenken worden bediend, met prachtige zonnebedden en stranddouches.

Als u op zoek bent naar iets 'actievers', dan is er ook een ruim aabod aan watersportactiviteiten. U kunt er kayaks en waterfietsen huren.

 

The Beach House

 

Tijdens de weekends worden er concerten georganiseerd met live muziek, gebracht door getalenteerde, lokale musici.

De ontspannen sfeer en het bijzondere, creatieve menu maken deze lokatie zeer geschikt voor familie- en vriendengroepen, maar ook stellen die op zoek zijn naar romantiek.   

Het restaurant: de gerechten die geserveerd worden in het restaurant van The Beach House kunnen we omschrijven als "modern Europees".  

Voor wie?

Wij raden deze lokatie aan voor families met kinderen, grote vriendengroepen, gelegenheidsgroepen en voor mensen die op zoek zijn naar muziek en entertainment.

Voor meer beach clubs in Marbella, check onze Top 5 Beach Clubs.

Openingstijden

Keuken: iedere dag in de zomermaanden van 12:30 tot 18:00 en van 19:00 tot 22:30, behalve op zondag wanneer de laatste bestelling voor 17:00 uur binnen moet zijn. The Beach club is geopend vanaf 10:00 's ochtends.

Waar?

The Beach House ligt aan het prachtige strand Beach Real Zaragoza. 

Adres:   The Beach House, Urb. Relays de los Dolores Carril part Relojero, Elviria. Tel +34 952 83 94 58. Volg de A-7  / N-340 vanaf Málaga richting Marbella (niet de tolweg!) en neem de afslag Elviria.

Klik hier voor vakantiehuizen in Elviria.

The Beach House