Beste beach clubs van Marbella: Suite del Mar

Wat is Suite del Mar? 

Suite del Mar

 

Suite del Mar is gelegen  aan een van de Costa del Sol's meest exclusieve kuststroken, genaamd de 'Golden Mile', waaraan het beroemde hotel Puente Romano ligt.

Suite del Mar heeft meerdere gezichten: het is een strandclub, een nachtclub, een exclusieve "chiringuito",... alles in één!

Suite del Mar bestaat uit twee gedeeltes: het buitengedeelte, een chique ontworpen  terras waar u strandstoelen en loungers kunt huren op het strand, en de 'chillout' lounge binnen. Dit binnengedeelte bestaat uit een charmant restaurant dat 's avonds laat wordt omgebouwd tot een van Marbella's beste nachtclubs!

 

Suite del Mar

 

De zomermaanden in Suite del Mar zijn een begrip. Dit is een topplek om 'gezien' te worden voor Marbella's jet-set en het scenario voor de meest besproken evementen van de Costa del Sol! 

Restaurant: Mediterraans / Aziatische keuken en exclusieve sushi selectie.

Voor wie?

Aanbevolen voor: groepen, speciale gelegenheden en al wie van design en luxe houdt!

Meer Beach Clubs in Marbella.

Wanneer?

Openingstijden: Suite del Mar is open van maandag tot en met vrijdag, van juni tot en met september. De keuken is open van 13:30 tot 16:00 en van  21:00 to 1:00. De strandclub is gesloten gedurende de wintermaanden, hoewel de nachtclub het gehele jaar open blijft.

Waar?

Suite del Mar ligt aan Playa Nagüelles precies tussen Marbella en Puerto Banus

Address: Hotel Puente Romano, Bulevar Principe Alfonso von Hohenlohe, Marbella. Tel: +34952820900

Suite del Mar