Een terugblik op 2020

Na een jaar dat een ware achtbaanrit was, willen wij al onze gasten bedanken voor hun steun en begrip gedurende deze uitdagende maanden. 

Van de lockdown in Spanje in maart tot het heropenen van vluchten in juni om dan slechts enkele weken later weer te sluiten. Ondanks dit alles, hebben we samen heel wat obstakels overwonnen. Sommigen van jullie zijn veilig naar Spanje kunnen reizen dit jaar maar helaas hebben anderen van jullie hun langverwachte vakantie uit moeten stellen tot 2021. 

"De gezondheid en het geluk van onze gasten is wat ons het afgelopen jaar geholpen heeft om gemotiveerd te blijven en ook in 2021 zullen wij hiernaar blijven streven" - Directeur Jannich Friss Petersen

Nu kijken we uit naar het nieuwe jaar en bij Vakantiehuizenspanje.nl, zijn we optimistisch en hopen we dat er goede tijden in aantocht zijn. Wetende dat er een vaccin onderweg is, staan wij te popelen om jou opnieuw welkom te heten in Spanje van zodra het weer veilig is om te reizen. 

Vliegen naar Spanje

2021 wordt "het reisjaar" genoemd omdat velen hun verloren tijd en geannuleerde vakanties in willen halen. Het langste zomerseizoen aller tijden is op komst en dat is de ideale gelegenheid om je familie en vrienden samen te brengen en te zorgen voor nieuwe, waardevolle herinneringen tijdens een reis naar Spanje. 

Voor diegenen die in familie of in vriendengroepen reizen, zijn privévakantiehuizen de voorkeursoptie. Door een privé-accommodatie te huren kan je een"vakantiebubbel" creëren en samen tijd doorbrengen terwijl je minder in contact komt met andere mensen. 

Na weken, of soms zelfs maandenlang binnenblijven o.w.v. de lockdowns en de voorschriften, roept de natuur bij iedereen. Een fantastisch vakantie-idee voor 2021 is eropuit trekken naar het plattenland en een landelijk huis huren in Spanje. Breng tijd door met je vrienden en familie in de buitenlucht, ontdek prachtige Spaanse landschappen en vul je longen met frisse lucht in grote open ruimtes. 

het Spaanse platteland verkennen

Met veiligheid en flexibiliteit in ons achterhoofd, zal reizen er in 2021 anders aan toegaan dan hoe we het tot nu toe gekend hebben. Wij begrijpen volkomen dat je verzekerd wilt zijn in het geval dat je reisplannen wijzigen. Daarom bieden wij duizenden vakantiehuizen met flexibele annuleringsvoorwaarden aan in heel Spanje

De toekomst ziet er rooskleurig uit en wij zijn er zeker van dat 2021 een fantastisch jaar zal zijn om jouw reisdromen te vervullen. Wij hopen jou snel opnieuw te zien in Spanje en tot dan, wensen wij jou alvast een gelukkig nieuwjaar. 

 

Het Vakantiehuizenspanje.nl team

 

Aanbevolen artikelen: