Miraflores toeristische informatie en video

Vakantie informatie, feiten, foto's en video van Miraflores

Featured vakantiehuizen in Mijas Costa

Ligging
Miraflores is een residentiële wijk gelegen naast het strand van Mijas Costa, op 20 km van Marbella en op 12 km van Fuengirola. In het Oosten ligt de luchthaven van Malaga, slechts 36 km ervandaan.

Klimaat en bevolking
Het aantal permanente inwoners is hier erg beperkt. Zoals het grootste deel van de Costa del Sol heeft ook Miraflores een zacht klimaat met minder dan 50 dagen regen per jaar.

Beschrijving
Gelegen binnen de grote ontwikkeling Riviera del Sol, is Miraflores een bekroond luxe complex. Het is gebouwd in een typische andalusische dorp-stijl omringd door tropische tuinen en ligt heel dichtbij het strand.

Golf
Deze luxe woonwijk is thuisbasis van een 18-hole golfbaan en er liggen nog andere grote golfbanen op een korte afstand. Het mooie weer en de kwaliteit van de banen trekken jaarlijks meer dan 35,000 bezoekers aan.

Sporten, tuinen en stranden
Naast golf en sport faciliteiten heeft Miraflores zwembaden, watersporten, tennisvelden, bowlingbanen en manèges. Het resort is omringd door mooie tuinen, watervallen en beekjes. Rustige zandstranden liggen binnen handbereik.

Restaurants
Als het op uiteten aankomt, dan staan zowel spaanse als internationale gerechten op het menu in de restaurants van het resort. Vele bieden ook live muziek en shows.

De combinatie van een mooie omgeving, sporten en stranden zijn de ingrediënten voor een perfecte vakantie in Miraflores.

Activiteiten om te doen tijdens uw verblijf hier