Last minute oktober 2016: 6 spectaculaire aanbiedingen

Het is alweer eind september, dat betekent dat de zomer geëindigd is. Of toch niet? We zijn op zoek gegaan naar 6 last minutes in heel Spanje, zodat je er toch nog even lekker tussenuit kan. 

1. Costa del Sol

De Costa del Sol heeft zijn naam te danken aan het aangename klimaat, ook buiten de zomer. De gemiddelde temperatuur in oktober is 19 graden Celsius, wat het de perfecte bestemming maakt voor een last minute aankomende maand. Op deze luxueuze villa krijg je bijna 30% korting tijdens de aanbieding: grijpen die kans!

Costa del Sol vakantiehuis

 Dit vakantiehuis kun je hier vinden. Klik hier voor meer last minute vakanties aan de Costa del Sol.

2. Costa Blanca

Mocht je meer richting het oosten van Spanje willen, dan kun je naar de Costa Blanca. Dit prachtige gebied strekt zich uit over de provincie Alicante en heeft welgeteld 200 kilometer kustlijn. Dit last minute appartement beschikt over alle faciliteiten en is wel 35% goedkoper in oktober dan in de maand augustus.

Costa Blanca vakantiehuis

Dit vakantiehuis kun je hier vinden. Klik hier voor meer last minute vakanties aan de Costa Blanca.

3. Costa Brava

Ook aan de Costa Brava zit je altijd goed: de temperaturen zijn zeer aangenaam gedurende de herfst. Huur daarom dit prachtige appartement met een geweldig zeezicht en geniet van je welverdiende break. Je kunt weer gebruik maken van een flinke korting: welgeteld 33%.

Costa Brava vakantiehuis

Dit vakantiehuis kun je hier vinden. Klik hier voor meer last minute vakanties aan de Costa Brava.

4. Mallorca

Mocht je liever op een eiland zitten, dan is Mallorca een goede optie. Dit penthouse ligt slechts 50 van het strand verwijderd en is van alle gemakken voorzien. Vergeleken met september, is dit appartement nu 33% goedkoper.

Mallorca vakantiehuis

Dit vakantiehuis kun je hier vinden. Klik hier voor meer last minute vakanties op Mallorca.

5. Costa Tropical

In de provincie van Granada (aan de Costa Tropical) ligt een prachtige villa genaamd ¨Casa Renaissance¨. De Toscaanse en Mexicaanse invloeden geven je het gevoel echt even weg te zijn, terwijl je kunt genieten van de privacy die het huis biedt. De aanbieding is spectaculair: bijna 50% goedkoper tijdens de last minute aanbieding!

Costa Tropical vakantiehuis

Dit vakantiehuis kun je hier vinden. Klik hier voor meer last minute vakanties aan de Costa Tropical.

6. Cádiz

Als laatste hebben we een villa voor je in Cádiz met een adembenemend uitzicht: je hebt namelijk je eigen toegang tot het strand! Klinkt als een droom, niet waar? Ook dit vakantiehuis is nu goed afgeprijsd: eind oktober geldt ook hier een korting van 33%. 

Cádiz vakantiehuis

Dit vakantiehuis kun je hier vinden. Klik hier voor meer last minute vakanties in Cádiz.

We hopen dat we je inspiratie hebben kunnen bieden voor jouw vakantie: last minute in Spanje. Heb jij al een droombestemming in gedachte?